Καστάνιος : «Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Καστάνιος : «Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Λουκ Καστάνιος.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Λουκ Καστάνιος. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους συμπαίκτες του, καθώς ανέφερε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο OΦΗ TV:

«Με εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού με ολοκληρωτικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Για έναν επιθετικό αυτό είναι τόσο αρμονικό που μοιάζει με μουσική. Η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαμαρά για την εμπιστοσύνη. Η ομάδα διαθέτει νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που είναι ποιοτικοί. Είδα το ματς με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έπαιξε καλά, είχε τον έλεγχο και την κατοχή και με λίγη περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά ο Καστάνιος και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και θετικοί και με όλους τους ταλαντούχους παίκτες και με τον τρόπο που παίζουμε το αποτέλεσμα θα έρθει σίγουρα στο τέλος. Όλοι με ρωτάνε πόσα γκολ θα βάλω. Θέλω να βάλω όσα περισσότερα μπορώ και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ