Χιμένεθ στους παίκτες : «Από δικά μας λάθη δεν κερδίσαμε»

Χιμένεθ στους παίκτες : «Από δικά μας λάθη δεν κερδίσαμε»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες για την εμφάνιση στην Τούμπα και αφού τους συνεχάρη αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν και δεν έφυγε η Ένωση με το διπλό.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ δυο φορές. Ο Μάνόλο Χίμενεθ έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά, όμως παράλληλα είχε και αρκετές παρατηρήσεις να κάνει.

Για αυτό τον λόγο και ο 56χρονος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-2).

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Ήταν καλή προσπάθεια, κάναμε καλά πράγματα στο γήπεδο, είχαμε νοοτροπία και συμπεριφορά νικητή. Γι’ αυτό και φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε. Όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι η πίκρα μας πως δεν κερδίσαμε μόνο από τα δικά μας λάθη. Αυτό δυστυχώς έμεινε στο τέλος. Μετά τα γκολ οπισθοχωρήσαμε χωρίς λόγο. Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε, διότι αν δεν το αλλάξουμε δεν θα φτάσουμε ποτέ στην εικόνα που θέλουμε όλοι από την ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ