«Μπολόνια και ΠΑΟΚ συμφώνησαν για τον δανεισμό του Σφιντέρσκι»

«Μπολόνια και ΠΑΟΚ συμφώνησαν για τον δανεισμό του Σφιντέρσκι»

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Μπολόνια είχαν συνάντηση με την πλευρά του Κάρολ Σφιντέρσκι και επετεύχθη συμφωνία.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος της Μπολόνια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι κι αυτός έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στην Ιταλία τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον επιθετικό του Δικεφάλου του βορρά και τους ροσομπλου.

Σύμφωνα με την «1000cuorirossoblu.it» λοιπόν, η Μπολόνια έχει συμφωνήσει με τον Πολωνό επιθετικό για συμβόλαιο 400.000 ευρώ το χρόνο, με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων. Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για deal και ανάμεσα στις δυο ομάδες με τον ΠΑΟΚ να έχει δώσει το τελικό «ΟΚ» στον Πολωνό και να είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη μορφή δανεισμού.

Μάλιστα αναφέρεται πως θα μπει ρήτρα ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ, με την Μπολόνια να έχει δικαίωμα αποπληρωμής της σε διάστημα δύο ετών, αρκεί να σκοράρει επτά τέρματα ο Πολωνός ειδάλλως θα μπορούν οι δυο ομάδες να διαπραγματευτούν. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί ξεκαθαρίζουν ότι η Μπολόνια θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον μάνατζερ του Σφιντέρσκι για τις τελικές συζητήσεις και πως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει τελειώσει η μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ