Για την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ

Για την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΣ, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να επανέλθουν στις νίκες.

Στον απόηχο της οριστικής… ρήξης με τον Μάρκο Λιβάγια, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:15, Novasports 2 HD) στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 19η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αφήνει πίσω της το θέμα με τον Κροάτη επιθετικό και επικεντρώνεται στην επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Κόντρα στους Γιαννιώτες, ο Δικέφαλος θέλει να επανέλθει στα τρίποντα, μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ έχασε δις την ευκαιρία να φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη, με την Ένωση να αναζητά σήμερα το τρίποντο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους, έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο από τον Άρη.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο. Τελευταία φορά που έφτασαν στη νίκη οι Γιαννιώτες ήταν στις 12 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τη Λαμία. Ετσί, μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχουν πέσει στην 11η θέση με 15 πόντους.

Κόντρα στους Γιαννιώτες, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νεντελτσιάρου και του τιμωρημένου Λιβάγια, ενώ εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε ο Σάκχοφ. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψαν οι Κρίστιτσιτς-Μαχαίρας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Πιθανότατα, ο Αθανασιάδης θα βρεθεί κάτω από την κιτρινόμαυρη εστία, με τον Χιμένεθ να επιλέγει ένα 4-2-3-1. Σβάρνας και Λάτσι αναμένεται να είναι στο κέντρο της άμυνας, με τους Μπακάκη και Λόπες στα άκρα. Σιμόες και Γαλανόπουλος θα πάρουν θέση στον άξονα, με τους Λιβάι Γκαρσία και Τάνκοβιτς στις πτέρυγες. Ο Μάνταλος θα βρεθεί πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Οσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο κόουτς του ΠΑΣ δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Ελευθεριάδη και Εραμούσπε. Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Κάργας, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Σιόντης, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κρισμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λέο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ