Ατρόμητος : Στην Αθήνα ο Εντομβόγι

Ατρόμητος : Στην Αθήνα ο Εντομβόγι

Ο 26χρονος Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ατρόμητο ως δανεικός από την Αούστρια Βιέννης μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου θα πρέπει να θεωρείται ο Μπράιτ Εντομβόγι, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Εντομβόγι ανήκει στην Αούστρια Βιέννης, είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και ως περιφερειακός επιθετικός και γνωρίζεται πολύ καλά με τον Κάναντι, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Αυστρία.

Ο Ατρόμητος θα αποκτήσει τον Νιγηριανό ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς, την οποία θα ενεργοποιήσει η ομάδα του Περιστερίου εάν ο Κάναντι μείνει ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του Αφρικανού επιθετικού.

Φέτος, ο Μπράιτ Εντομβόγι δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του και αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδι, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Στουρμ Γκρατς, Σάλτσμπουργκ και Βάκερ. Πλέον, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον Νιγηριανό να ξανασμίγει με τον Νταμίρ Κάναντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ