Aνακοίνωσε Εντομβόνγι ο Ατρόμητος

Aνακοίνωσε Εντομβόνγι ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιτ Εντομβόνγι με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Αούστρια Βιέννης.

Παίκτης του Ατρομήτου είναι κι επίσημα ο Μπράιτ Εντομβόνγ ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Αούστρια Βιέννης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Μπράιτ Εντομβόνγι με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την Αούστρια Βιέννης.

Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7. Ο Εντομβόνγι γεννήθηκε στο Μπενίν Σίτι της Νιγηρίας στις 24.07.1994.

Ο Μπράιτ ξεκινήσε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βέστερλο όπου τον είδε Σάλτσμπουργκ και τον απέκτησε. Έχει αγωνιστεί στις Αυστριακές Λιέφερινγκ, Βάκερ Ινσμπρουκ, Χαρτμπεργκ, Στουρμ Γκραζ και Αούστρια Βιέννης όπως επίσης και στην Τούρκικη Ρίζεσπορ.

Ο Εντομβόνγι βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 6 μηνών. Προηγήθηκαν επιτυχημένες εργομετρικές εξετάσεις αλλά και ιατρικές και ορθοπεδικές εξετάσεις από τον κ. Νίκο και Ανδρέα Πισκοπάκη.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Νιγηριανός επιθετικός προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Ατρόμητο. Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαστώ και με τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι που τον γνώριζα από την Αυστρία. Έχω έρθει έτοιμος, γνωρίζω τους στόχους της ομάδας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε».

Ο Εντομβόνγι μετά την υπογραφή του συμβολαίου πραγματοποίησε και ατομική προπόνηση με τον βοηθό του Νταμίρ Κάναντι, Μανού Ερβάς ενώ αύριο θα ακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης με την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και υπολογίζεται άμεσα από το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ