Για πρόωρη… στέψη ο Ολυμπιακός, για τρίποντο ελπίδας ο ΠΑΟΚ

Για πρόωρη… στέψη ο Ολυμπιακός, για τρίποντο ελπίδας ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Φάληρο στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, πράξη… δεύτερη! Λίγες μέρες μετά την ισοπαλία της Τούμπας, οι δυο ομάδες συναντιόνται ξανά (19:30/ Novasports 1HD), αυτή τη φορά στο Καραϊσκάκη για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δώσει συνέχεια στην εφετινή ξέφρενη πορεία της, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από το διπλό στο Περιστέρι και μετά από 18 αγώνες, οδηγούν την κούρσα της Superleague με 48 πόντους.

Από την άλλη, οι «ασπρόμαυροι» έρχονται στο Φάληρο λίγες τρεις μέρες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει χάσει πολύτιμο έδαφος, κατρακυλώντας στην 4η θέση με 36 πόντους.

Ουσιαστικά, το αποψινό ντέρμπι του Καραϊσκάκης αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Από τη μία, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώνει σιγά σιγά την υπόθεση… τίτλου, ενώ ο Δικέφαλος έχει διπλό κίνητρο. Να διατηρήσει ζωντανό το όποιο ενδιαφέρον υπάρχει για την πρωτιά, αλλά και να μείνει κοντά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Οσον αφορά την αποστολή, ο Πορτογάλος κόουτς συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Αντίθετα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα παραταχθεί με μια σημαντική απουσία στο φαληρικό γήπεδο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χοσέ Κρέσπο, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η αποστολή του Δικεφάλου: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ