Παναθηναϊκός : Με Τζανδάρη και Κουλιμπαλί στα Γιάννενα

Παναθηναϊκός : Με Τζανδάρη και Κουλιμπαλί στα Γιάννενα

Την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Στην αποστολή Κουλιμπαλί και Τζανδάρης.

Την προετοιμασία του για τον αυριανό (10/2, 19:30) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε κορόιδο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με τους Μουνιέ και Λουτσιάνο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, τον Κουρμπέλη να υποβάλλεται σε θεραπεία, τον Στάικο να μένει εκτός λόγω ίσως και τον Μολίνς να απουσιάζει με άδεια, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα, με τους Ουσμάν Κουλιμπαλί και Φάνη Τζανδάρη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν, να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ