Ρόουζ : «Θέλουμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Ρόουζ : «Θέλουμε να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»

Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε στους στόχους του Άρη για τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και την νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ πετύχε το γκολ που χάρισε την νίκη στον Άρη στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε στις δηλώσεις του οτι μεγάλος στόχος του Άρη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το τέρμα που σημείωσε: «Πολύ καλό το γκολ που πέτυχα σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος»

Για το ότι είναι ο δωδέκατος παίκτης του Άρη που σκοράρει φέτος: «Έψαχνα αυτό το γκολ πολύ καιρό είμαι χαρούμενος που ήρθε σήμερα αλλά το σημαντικό είναι να μην δεχόμαστε γκολ. Το σημαντικό είναι η νίκη καθώς συνεχίζουμε το δικό μας δρόμο».

Για το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα για έναν ακόμη αγώνα ο Άρης: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε την ομάδα για να σκοράρουμε. Αν δεν δεχόμαστε γκολ ένα γκολ θα το πετύχουμε και στη χειρότερη περίπτωση δεν θα χάσουμε το ματς».

Για το 8ο παιχνίδι που ο Άρης κερδίζει με σκορ 1-0: «Θέλουμε απλά να κερδίζουμε το ματς. Θα θέλαμε να κερδίζουμε ακόμη και με 10-0. Αν μπορούσα να υπογράψω ένα χαρτί για να κερδίσουμε 1-0 όλα τα ματς μέχρι το τέλος θα το υπέγραφα αμέσως. Όταν ήμουν στην Μαρσέιγ πήραμε το πρωτάθλημα και λέγαμε πως είναι σημαντικό να κερδίζουμε με 1-0».

Για τη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου: «Είμαι περήφανος που ο Κώστας ήρθε στον Αρη. Ελπίζω να μας προσφέρει αυτοπεποίθηση είναι διάσημος και ελπίζω να μας φέρει γκολ. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρνει μεγάλους παίκτες».

Για το γεγονός ότι η ομάδα έχει φέτος 39 βαθμούς, σε αντιδιαστολή με 26 πέρσι: « Δουλεύουμε όλοι μαζί ο προπονητής κάνει καλή δουλειά. Ο πρόεδρος έχει φέρει καλούς παίκτες. Ξεκινήσαμε από την αρχή καλά, υπάρχει η άσχημη βραδιά με την Κοβαλίβκα που μου στέκεται στο λαιμό. Είναι δύο διαφορετικές σεζόν δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε».

Για το τι έχει αλλάξει με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο: «Ο προπονητής είχε παίξει εδώ ως αρχηγός ξέρει την ομάδα. Ήρθαν και έφεραν μια ταυτότητα και έχτισαν γύρω από αυτή. Εμείς τον εμπιστευτήκαμε και τον ακολουθήσαμε».

Για το αν προτιμάει την κατάκτηση του κυπέλλου ή της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα: «Και τα δύο! Το κύπελλο σίγουρα, θέλουμε να το φέρουμε στην Θεσσαλονίκη! Θέλουμε να κάνουμε πάρτι στον Λευκό Πύργο! Το θέλουμε όλοι, εμείς ο κόσμος, να γράψουμε ιστορία!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ