O’ Jogo : «Πρόταση της ΑΕΚ στη Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι»

O’ Jogo : «Πρόταση της ΑΕΚ στη Σπόρτινγκ για Ριστόφσκι»

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση στη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Στεφάν Ριστόφσκι.

H AEK λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου «καίγεται» για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, καθώς έχει μείνει μόνο με τον Μπακάκη. Η Ένωση έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ντατσένκο, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και όσο καθυστερεί το αίσιο τέλος της μεταγραφής του Ουκρανού μπακ τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, στην Πορτογαλία πήγαν ένα βήμα παραπέρα, αφού σύμφωνα με την O’Jogo η ΑΕΚ έχει βρει και την εναλλακτική της αν δεν ολοκληρωθεί του Ντατσένκο, καθώς σε δημοσίευμα της αναφέρει πρόταση της Ένωσης στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του Στεφάν Ριστόφσκι.

Πιο συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα τονίζει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της πως: «Η O’Jogo γνωρίζει πως η ΑΕΚ, έχει τον Σκοπιανό στο ραντάρ της και προχώρησε τις τελευταίες ώρες σε μία πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη. Αν κι αυτή η προσφορά δεν ικανοποίησε την Σπόρτινγκ, αναμένεται τώρα νέα πρόταση των Ελλήνων».

Αξίζει να σημειωθεί πως η O’Jogo μιλάει και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού που όμως δεν προχώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ τονίζεται ότι ο Ριστόφσκι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει με δανεισμό, διότι δεν υπολογίζεται στα λιοντάρια της Λισαβόνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ