Ολυμπιακός : Του έκοψε τον βήχα, την γλώσσα και τον έστειλε αδιάβαστο

Ολυμπιακός : Του έκοψε τον βήχα, την γλώσσα και τον έστειλε αδιάβαστο

Φωνάζοντας από την περασμένη αγωνιστική για την διαιτησία μπορεί να παραπλανάς πολλούς για λίγο καιρό. Δεν μπορεί όμως να παραπλανάς πολλούς και για πάντα. Ερχεται το ντέρμπι το χάνεις με 3-0, δεν μπορείς να πεις τίποτα για την διαιτησία και πας αδιάβαστος.

Αντί για μια συνολική αποτίμηση του ματς σας προτείνω να ανακαλέσετε στη μνήμη σας τις φάσεις που προηγήθηκαν του δεύτερου και τρίτου γκολ. Εκεί που ο Ελ Αραμπί πηγαίνει βόλτα τους δυο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ και όποιον άλλο πηγαίνει να τον ανακόψει. Αυτή η ζαλάδα που τους προκάλεσε ο Μαροκινός εκτελεστής είναι εκείνη με την οποία εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ.

Μια ζαλάδα που προκλήθηκε από τοτελικό αποτέλεσμα και την διαπίστωση πως φέτος δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ομάδα να ανακόψει τον Ολυμπιακό. Και φυσικά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ. Ποιος ΠΑΟΚ; Μα εκείνος που προσπάθησε που μπήκε στο γήπεδο πιο ζωηρά από τον αντίπαλό του και στο τέλος παρακαλούσε να σφυρίξει ο διαιτητής για να πάρει γλιτώσει από το μαρτύριο.

Διότι φωνάζοντας από την περασμένη αγωνιστική για την διαιτησία μπορεί να παραπλανάς πολλούς για λίγος καιρό. Δεν μπορεί όμως σαν παραπλανάς πολλούς και για πάντα. Για την ακρίβεια δεν μπορείς να τους παραπλανάς ούτε για λίγο. Ερχεται το ντέρμπι το χάνεις με 3-0, δεν μπορείς να πεις τίποτα για την διαιτησία και πας αδιάβαστος.

Γιατί αδιάβαστος πάει ο ΠΑΟΚ. Κανείς δεν θα βρεθεί να υποστηρίξει ότι το ντέρμπι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Η επικράτηση των ερυθρόλευκων ήταν καθαρή. Μόλις πέρασε το πρώτο τέταρτο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και ο Εμβιλά άρχισε να καταπίνει χιλιόμετρα και αντιπάλους δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το σφυροκόπημα.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε μέχρι την στιγμή που η εξαίσια πάσα του Μπουχαλάκη βρήκε τον Ελ Αραμπί. Κάπου εκεί άρχισαν να μπαίνουν οι τίτλοι τέλους. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντεπιτεθεί ο Σα δεν του άφησε περιθώρια και στη συνέχεια ήρθαν τα άλλα δύο με Καμαρά και Βρουσάι για να αποδείξουν πως αν η άμυνά σου κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού δεν μπορεί να πας μακριά και κυρίως δεν μπορείς να λες στα σοβαρά ότι πας για πρωτάθλημα.

Μπορείς όμως να ανασυνταχτείς και να δώσει την μάχη ώστε να προσπεράσεις τον Αρη. Μέχρι εκεί φτάνουν δεν φτάνουν οι δυνάμει του φετινού ΠΑΟΚ. Μπορεί να ακούγεται κάπως βαρύ για τον προπονητή του Δικέφαλου που θεωρούσε ότι η ομάδα του είναι ισοδύναμη με του Ολυμπιακού. Αν αυτά που λέει ο προπονητής τα πιστεύουν και στην διοίκηση τότε θα ξαναπάθουν τα ίδια.

Ο Ολυμπιακός με υψηλούς δείκτες κυνισμού και αποτελεσματικότητας, με τον Μπρούμα να κάνει μεγάλο παιχνίδι και τον Ελ Αραμπί να μην …βλέπει τους αντιπάλους του, έχει να ασχοληθεί με την Αϊντχόβεν. Ο ΠΑΟΚ μακαρίζει την τύχη του που η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΣ. Ο καθείς και οι ανησυχίες του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ