Πάμπλο καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς… 3-0

Πάμπλο καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς… 3-0

Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε ένα σκληρό μάθημα για τα λεγόμενα του μετά το 1-1 της Τούμπας.

Μετά το πρόσφατο 1-1 της Τούμπας, ο Πάμπλο Γκαρσία παραβίασε ένα αξίωμα: καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ο Ουρουγουανός προπονητής για τους δικούς του λόγους, επέλεξε να αγνοήσει την πραγματικότητα και να ισχυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι ισάξιος με τον Ολυμπιακό. Τόλμησε να διαπράξει μία ποδοσφαιρική ύβρη.

Σαν να ξέχασε ότι σε λίγες μέρες, οι δύο ομάδες θα αναμετρούνταν ξανά στο «Καραϊσκάκης». Δυστυχώς για αυτόν, το ποδόσφαιρο τον τιμώρησε σκληρά και ανέδειξε την πραγματική διαφορά Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν φόρτσαρε και παρόλα αυτά επικράτησε 3-0 του ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Αύξησε τη διαφορά του στους 15 βαθμούς και τον «βύθισε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Γιατί απόψε ο ΠΑΟΚ είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον συμπολίτη Άρη και έναν από την ΑΕΚ.

Κυρίως, όμως, στο γήπεδο φάνηκε η απόσταση που τους χωρίζει. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε τον τρόπο όταν ήθελε, να σκοράρει. Με άνεση και με ευκολία, όπως αρμόζει τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Την ίδια ύβρι είχαν διαπράξει στην ΑΕΚ μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ. Αλλά έλαβαν και αυτοί την απάντηση τους. Τώρα αν ο Πάμπλο πήρε το μάθημα του, θα φανεί σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ