«Ακυρος συναγερμός» στο Ρέντη, αλλά όλοι πήραν το μήνυμα

«Ακυρος συναγερμός» στο Ρέντη, αλλά όλοι πήραν το μήνυμα

Οι παίκτες ενημερώθηκαν για πιθανή παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ακύρωση και το μήνυμα που έχουν λάβει άπαντες...

Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ ήταν πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Και ουσιαστικό, καθώς χάθηκε ένας τίτλος. Αλλά και ψυχολογικό, διότι αποκλείστηκε από μία ομάδα με λιγότερο ταλέντο και ποιότητα και παρασάγγας χαμηλότερο μπάτζετ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η χρονιά έχει τελειώσει για τους Πειραιώτες. Το αντίθετο. Τα 10 παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος της περιόδου θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Εκτός αυτού, όμως, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το πρωτάθλημα τελείωσε. Και ειδικά οι παίκτες απαγορεύεται έστω να σκεφτούν κάτι τέτοιο. Καθώς δική τους υποχρέωση είναι να κάνουν σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Να αφήνουν στο γήπεδο κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους. Μάλιστα, ακόμη κι αν κάποιοι έκαναν δεύτερες σκέψεις επί του θέματος, πλέον αντιλαμβάνονται ότι απαγορεύεται να σκέφτονται οτιδήποτε λιγότερο από το 10 στα 10 έως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Αυτό απαίτησαν οι οπαδοί τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Αυτό απαίτησε η διοίκηση του Ολυμπιακού μέσω του Γιάννη Βρέντζου, στην προπόνηση της Πέμπτης. Και αυτό είναι βέβαιο ότι θα έθετε ως απαρέγκλιτη, αδιαπραγμάτευτη υποχρέωση όλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εάν τελικά πήγαινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Παρασκευή, όπως είχαν ενημερωθεί όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι θα συνέβαινε.

Τελικά ο συναγερμός ήταν… άκυρος. Αλλά ακόμη και η πιθανότητα να βρεθεί ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ήταν ένα ακόμη ταρακούνημα προς όλους. Διότι άπαντες αντιλαμβάνονται, πλέον, ότι όποιος δεν ακολουθεί και δεν ανταποκρίνεται στις βουλές και τους στόχους του συλλόγου, θα αντιμετωπίζεται αναλόγως από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση. Εφεξής όλοι περνούν από εξετάσεις και όλοι πρέπει να δείξουν ότι αξίζουν να ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Και ήδη οι περισσότεροι έχουν μπει στο κλίμα. Εχουν λάβει το μήνυμα.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι τελικός για τον Ολυμπιακό. Και η νίκη είναι επιβεβλημένη, αλλά και απολύτως απαιτητή. Ακόμη και χωρίς τον Οσκαρ Γκαρθία στον πάγκο. Οσοι βρεθούν στο Περιστέρι γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέρα από το «διπλό». Σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

ΜΕ ΕΝΓΚΕΛΣ, ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΣΙΣΕ

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του τον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Ο Βέλγος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, αν και χθες ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Καλύτερα είναι και ο Μπιορν Ενγκελς, ο οποίος αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, για τους οποίους επιστρέφει από τιμωρία και ο Αλμπέρτο Μποτία. Το ίδιο είναι πιθανό να συμβεί και με τον Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος έχει ακόμη ενοχλήσεις στα πλευρά, αλλά ζήτησε να δοκιμάσει. Ο Σενεγαλέζος θέλει να κάνει ένεση και να σφίξει τα δόντια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ