«Κινείται για Τζόλη η Μπριζ, βάζει και τον Κρμέντσικ στο… κόλπο»

«Κινείται για Τζόλη η Μπριζ, βάζει και τον Κρμέντσικ στο… κόλπο»

Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει ότι η Κλαμπ Μπριζ θέλει να κάνει δικό της τον Χρήστο Τζόλη και σκοπεύει να βάλει στις διαπραγματεύσεις το «χαρτί» του Μίκαελ Κρμέντσικ.

Η Κλαμπ Μπριζ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη και μάλιστα θέλει να τον κάνει δικό της πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη. Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, η πρωτοπόρος του βελγικού πρωταθλήματος έχει μπει γερά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του νεαρού εξτρέμ του Δικεφάλου του βορρά και σκοπός της είναι να καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με πρωινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας nieuwsblad.be, η Μπρίζ σκοπεύει να βάλει στις συζητήσεις για την απόκτηση του wonderkid του ΠΑΟΚ και ένα δυνατό χαρτί που ονομάζεται Μίκαελ Κρμέντσικ. Οι Βέλγοι τονίζουν ότι η Μπριζ εφόσον καταθέσει πρόταση θα κυμαίνεται στα 10 εκατομμύρια συν τη παραχώρηση του Τσέχου φορ ως ελεύθερου στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τα όσα έχει προσφέρει ήδη ο Κρμέντσικ και θέλουν να τον διατηρήσουν μόνιμα στην Τούμπα. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί από την πλευρά της η Μπριζ που δεν υπολογίζει τον Τσέχο και θα τον τοποθετήσει ως «δέλεαρ» μαζί με το χρηματικό ποσό φυσικά για να πείσει τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον νεαρό εξτρέμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ