ΑΕΚ : Τελειώνει άμεσα με δεξί μπακ

ΑΕΚ : Τελειώνει άμεσα με δεξί μπακ

Η ΑΕΚ φουλάρει και σκοπεύει να τελειώσει άμεσα την υπόθεση απόκτησης δεξιού μπακ, ίσως ακόμη και μέσα στη μέρα.

Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την απόκτηση δεξιού μπακ και για αυτό τον λόγο φουλάρει για να κλείσει το θέμα και μάλιστα άμεσα, ίσως ακόμη και μέσα στη μέρα. Στην Ένωση πρόκειται να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον Παναγιώτη Κονέ και τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι σε ανοιχτή γραμμή για να τελειώσει το θέμα.

Μετά την περίπτωση του Ολεγκ Νταντσένκο, η οποία χάλασε την τελευταία στιγμή για την Ενωση, η ΑΕΚ αναζητεί τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών τον παίκτη που θα δώσει ποιότητα και έξτρα λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

Οσον αφορά στον Στεφάν Ριστόφσκι, η ΑΕΚ επέλεξε να μην προχωρήσει την περίπτωσή του καθώς δεν ήθελε να κάνει «μπάλωμα» με έναν δανεισμό ως το καλοκαίρι. Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν κλείσει τον Σκοπανό μπακ με μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ, όμως προτίμησαν να προχωρήσουν άλλες πιο μόνιμες λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, που ανήκει στην Ίντερ και δεν έπαιξε δανεικός στη Σεντ Τρούιντεν. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα υπόψη τους και κάποια άλλη λύση, με όνομα που δεν έχει διαρρεύσει.

Η ΑΕΚ κινείται πλέον για την αγορά δεξιού οπισθοφύλακα και έχει κάποιες προχωρημένες περιπτώσεις, οι επαφές με τις οποίες θα κορυφωθούν τις επόμενες ώρες με στόχο το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας μέχρι την Κυριακή που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ