O λόγος που δεν πήρε ο Ολυμπιακός τον Παπασταθόπουλο το 2005

O λόγος που δεν πήρε ο Ολυμπιακός τον Παπασταθόπουλο το 2005

Ο Γιώργος Λούβαρης αποκάλυψε τον λόγο που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν συνεργάστηκε με τον Ολυμπιακό πριν 16 χρόνια.

Μια άγνωστη ιστορία αποκάλυψε στην εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» ο Γιώργος Λουβάρης, με τον πρώην παράγοντα του Ολυμπιακού να αναφέρει ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό το 2005, αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει λόγω Μπάγεβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λούβαρης είχε έρθει σε επαφή με τον πατέρα του πολύπειρου, πλέον, αμυντικού, ωστόσο το πρόσφατο διαζύγιο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα και η συνεργασία δεν ήρθε τότε, αλλά 16 χρόνια μετά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

«Είχα κλείσει ραντεβού με τον πατέρα του Παπασταθόπουλου, ο οποίος ήρθε στο γραφείο μου στην ΠΑΕ. Εμείς μόλις είχαμε διακόψει τη συνεργασία μας με τον Μπάγεβιτς και θα παίρναμε τον Σόλιντ.

Θυμάμαι τι μου είχε πει ο πατέρας του επί λέξει. Μου είχε πει ευγενικά: «Ακούστε κ.Λούβαρη, εγώ ήθελα το παιδί μου να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή στον Ολυμπιακό ήταν ο Μπάγεβιτς».

Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη, του είπα ότι θα πάρουμε σοβαρό προπονητή στην ομάδα, αλλά ανησυχούσε ότι το παιδί του θα χαθεί στον Ολυμπιακό. Είχαμε και πολλούς αμυντικούς τότε. Είχαμε μάθει βέβαια από το σκάουτινγκ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Οφείλω να πω ότι ήταν ένας πολύ κύριος, πολύ ευγενικός άνθρωπος, αξιοπρεπέστατος. Δεν μιλήσαμε καν για λεφτά», αποκάλυψε ο Γιώργος Λούβαρης για μια μεταγραφή που καθυστέρησε 16 χρόνια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ