Η μισή Τουρκία στα… πόδια του Λιβάγια

Η μισή Τουρκία στα… πόδια του Λιβάγια

Τραμπζονσπόρ, Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ φέρονται να διεκδικούν την... υπογραφή του Μάρκο Λιβάγια.

Το κεφάλαιο Μάρκο Λιβάγια έκλεισε για την ΑΕΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να απαντάει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για τέσσερα χρόνια.

Ο 27χρονος παίκτης βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενεύσει για αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μάρκο Λιβάγια δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση, στην Τουρκία σήμανε συναγερμός. Άλλωστε, όλο το προηγούμενο διάστημα τα δημοσιεύματα που έφεραν την υπογραφή τουρκικών συλλόγων ήταν πολλά.

Τραμπζονσπόρ, Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ φέρονται να διεκδικούν τον Κροάτη φορ, με τα δημοσιεύματα τόσο στην γειτονική χώρα όσο και στην Ισπανία να πέφτουν… βροχή.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα todofichajes πήγε λίγα βήματα παρακάτω την υπόθεση, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει προσύμφωνο του Λιβάγια με την ομάδα της Τραπεζούντας για το καλοκαίρι. Στην Τουρκία πάντως, εμφανίζουν στην pole position την Μπεσίκτας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι εξελίξεις στην υπόθεση του 27χρονου μεταφέρονται για το καλοκαίρι, καθώς δύσκολα θα γίνει κίνηση απόκτησής του από την ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Θυμίζουμε, πως με την κιτρινόμαυρη φανέλα σημείωσε 42 γκολ, ενώ μοίρασε και 29 ασίστ σε 3.5 χρόνια παρουσίας στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ