Η αλήθεια για τον Μίλιεβιτς, οι προτάσεις για Λοβέρα, Μπρούνο, «μικρούς», εξτρέμ και μπακ…

Η αλήθεια για τον Μίλιεβιτς, οι προτάσεις για Λοβέρα, Μπρούνο, «μικρούς», εξτρέμ και μπακ…

Ο Μάτκο Μίλιεβιτς δεν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά μόνο ο πατέρας και ο ατζέντης του, οι οποίοι έφυγαν για την Κροατία. Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τα άλλα ανοιχτά μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός κινείται στη μεταγραφική αγορά και τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Με τη μοναδική περίπτωση που είναι ενεργή αυτή τη στιγμή και να αφορά σε άφιξη, να είναι αυτή του 19χρονου εξτρέμ, Μάτκο Μίλιεβιτς. Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής, ούτε βρίσκεται ούτε ήρθε κάποια πρότερη στιγμή στην Ελλάδα. Αντίθετα, ισχύει αυτό που έγραψε to10.gr, πως στη χώρα μας βρέθηκε ο πατέρας του και ο ατζέντης του, Αντριάν Καστεγιάνος.

Ακόμη και αυτή η περίπτωση, ωστόσο, δεν αφορά το σήμερα, αλλά το… μέλλον. Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Μίλιεβιτς για το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ωστόσο, προς το παρόν κρίνεται τουλάχιστον υπερβολικό να πληρωθεί σε μορφή μπόνους, ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2.000.000 € στους μάνατζερ και τον πατέρα του, μαζί με τα τροφεία που πρέπει να αποδοθούν στην τωρινή ομάδα του. Και χωρίς σε αυτό το ποσό να περιλαμβάνεται το συμβόλαιο του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός, μετά τη συνάντηση της Δευτέρας δεν είχε άλλη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη. Και όλα δείχνουν ότι το θέμα μπαίνει στον «πάγο» για λίγο. Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης υποστήριξε πως επόμενος σταθμός του μετά την Ελλάδα είναι η Κροατία, στην οποία ταξίδεψαν ήδη, για να συζητήσουν με την ΠΟ της χώρας, για τον νεαρό εξτρέμ, αλλά και με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΛΟΒΕΡΑ, ΜΠΡΟΥΝΟ, «ΜΙΚΡΟΥΣ»

Το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι να «ξεφορτώσει» παίκτες. Να τους δώσει σε ομάδες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσουν να εξελιχθούν. Καθώς οι παίκτες που προορίζονται να αποχωρήσουν, είναι σημαντικά περιουσιακά στοιχεία.

Ο Παπε Αμπού Σισέ βρίσκεται ήδη στη Γαλλία και ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα της Σεντ Ετιέν. Οι εμπλεκόμενες πλευρές ολοκληρώνουν τη συμφωνία (650.000 δανεισμός, 13.000.000 € οψιόν αγοράς), με τον παίκτη να παίρνει και μπόνους 100.000 € για τους έξι μήνες που θα μείνει στο Ζοφρουά Γκισάρ. Ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η μεταγραφή έχει να κάνει με το γεγονός

Ο Μάξι Λοβέρα περιμένει την τελική πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ για να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Η πρώτη πρόταση των Αργεντινών απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αφορούσε δανεισμό ενάμιση χρόνου, με «ενοίκιο» ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 2.500.000 €. Η νέα προσφορά αναμένεται ίσως και μέσα στην ημέρα.

Από την άλλη όλα δείχνουν ότι ο Μπρούνο θα συνεχίσει την καριέρα του, είτε στον Ατρόμητο είτε στη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες τον θέλουν δανεικό για 1,5 χρόνο, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2022, όταν και θα εκπνέει ο δανεισμός, θα λήγει και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, άρα αυτή η πρόταση δύσκολα θα προχωρήσει εάν δεν αφορά εξάμηνη συμφωνία. Προς αποχώρηση είναι και ο Ιωάννης Κωστή, τον οποίο έχουν ζητήσει η Νέα Σαλαμίνα και ο Λεβαδειακός. Ενώ προσπάθειες γίνονται να βρεθεί ομάδα και για τον Βασίλη Σουρλή.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει επίσημες προτάσεις που έφτασαν στην ΠΑΕ αναφορικά με την πιθανότητα παραχώρησης (με μεταγραφή ή δανεισμό) του Γιώργου Μασούρα, του Θανάση Ανδρούτσου, αλλά και του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος από τη στιγμή που έφυγε ο Σουντανί, θα μείνει στον Πειραιά.

ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσθήκες, τώρα, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αλλά προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να κινείται. Τουλάχιστον όχι φανερά. Είτε για εξτρέμ είτε για δεξιό μπακ. Μάλιστα, κάποιες κινήσεις που ήδη γίνονται, δεν αποκλείεται να αφορούν το καλοκαίρι. Αλλά ούτε αυτό επιβεβαιώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ