«Έκλεισε ο Λαλά στον Ολυμπιακό» (vid)

«Έκλεισε ο Λαλά στον Ολυμπιακό» (vid)

Εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης αναφέρει ως πολύ προχωρημένο το φλερτ του Ολυμπιακού με τον δεξιό μπακ της Στρασπούρ - Τι λένε οι Ερυθρόλευκοι

Ένας δεξιός μπακ που κυκλοφορεί με το «10» στην πλάτη. Που ντριμπλάρει σαν μεσο-επιθετικός. Και που οι ταχύτητες του παραπέμπουν σε πραγματικά υψηλό ποδόσφαιρο επίπεδο. Ο ίδιος που όπως φαίνεται, είναι σε τροχιά Ολυμπιακού. Ο Κένι Λαλά της Στρασμπουρ. Ίσως ο κορυφαίος επιθετικός ακραίος αμυντικός του Γαλλικού πρωταθλήματος. Πριν από λίγο τηλεοπτική εκπομπή στη Γαλλία, δεν μίλησε μόνο για φλερτ. Είπε για γάμο!!!! «Έκλεισε στον Ολυμπιακό» ανέφερε όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο του TELEFOOT. Το επιβεβαίωσε άμεσα και η Εκίπ.

Πιο συγκεκριμένα το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TELEFOOT αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο δεξιό μπακ. Απομένει να τα βρει με την Στρασμπούρ, με την οποία βρίσκεται ήδη σε επαφές. Απαραίτητη διευκρίνηση; Ο 29άχρονος άσος είναι ελεύθερος επί της ουσίας. Το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Και οι Ερυθρόλευκοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν κατά νου αυτό ακριβώς. Σε πρώτη φάση την εξασφάλιση της υπογραφής του ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι. Για την νέα σεζόν, όταν ο Ραφίνια δεν θα είναι εδώ. Το πιθανότερο είναι να αποτελεί αυτός και τον τελικό ορίζοντα. Τη συμφωνία για το καλοκαίρι.

Για τον Λαλά πρόσφατα είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, πριν από μερικές εβδομάδες αλλά το θέμα του δεν προχώρησε. Και ο λόγος ήταν απλός. Το οικονομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής στις συζητήσεις που έγιναν αξίωσε ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ ευρώ για να υπογράψει. Και οι ατζέντηδες του μια προμήθεια που είναι πολύ της μόδας: Το μπόνους υπογραφής, για ελεύθερους παίκτες.

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να σκαρφαλώσει σε τέτοιες οικονομικές απαιτήσεις. Ο Ολυμπιακός δεδομένα κινείται σε άλλες ταχύτητες. Και βέβαια έχουν άλλη πρόσβαση στη γαλλική αγορά, ελέω της παρουσίας του Φρανσουά Μοντέστο αλλά και του Κριστιάν Καρεμπέ στο οργανόγραμμα τους. Και άλλο… ίσκιο ως κλαμπ. Μια ομάδα που μόλις σήμερα έδωσε έναν ποδοσφαιριστή της στην Σεντ Ετιέν. Η ίδια με τις 20 παρουσίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κλπ.

Αναφέρουμε την ΑΕΚ, διότι μέσω του δικού της ρεπορτάζ το όνομα του παίκτη συζητήθηκε αρκετά στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Και γιατί σχεδόν καρμικά η Ένωση είναι πιθανό σε μια εβδομάδα να έχασε και δεύτερο μεταγραφικό στόχο από τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ήδη στον Ρέντη.

Γιατί ο συγκεκριμένος δεν έγινε στόχος της γαλλικής ελίτ, με τέτοιες επιδόσεις; Προφανώς λόγω ηλικίας: 29 ετών. Για να αντιληφθεί κανείς, για ποιον μιλάμε; Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα χρόνο πριν έφτασε να κοστίζει 14 εκατ ευρώ!

Ο Λαλά είναι γεννημένος στη Μαρτινίκα: 3 Οκτώβρη του ΄91. Η διαδρομή του είναι Βαλενσιέν (64συμ), Λανς (74 συμ) και από το 2017 η Στρασμπουρ με την οποία ξεσαλώνει: 131 συμ, 13 γκολ και 19 ασίστ. Σπεσιαλίστας σε εκτελεσείς φάουλ και πέναλτι. Σούπερ επιθετικός στο παιχνίδι με πλάτος. Ένας σύγχρονος μπακ που πραγματικά ταιριάζει σε ομάδες με μεγάλη κατοχή μπάλας.
Ξαναλέμε ότι επίσημη αντίδραση από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Το ρεπορτάζ όμως στέλνει την υπόθεση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση: Συμφωνία τώρα. Για το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ