Ημέρα… Νταντσένκο και Βέριπς στην ΑΕΚ

Ημέρα… Νταντσένκο και Βέριπς στην ΑΕΚ

Κρίσιμη μέρα για τις μεταγραφικές εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Το βράδυ της Κυριακής ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου, με την ΑΕΚ να τρέχει να κλείσει κάποιες… τρύπες στο παρά πέντε.

Σήμερα (30/1) οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να τελειώσουν με το θέμα του δεξιού μπακ, καθώς ο Όλεγκ Νταντσένκο βρίσκεται στην Αθήνα και είναι με το στυλό στο… χέρι.

Η Ένωση τα βρήκε χθες με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Ρούμπιν Καζάν-Ούφα) προχωρώντας στην αγορά του 26χρονου μπακ. Ο Ουκρανός αμυντικός θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Αν όλα τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν εντός του Σαββάτου, τότε η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν σε διπλό… ταμπλό, καθώς προχωρούν και την υπόθεση τερματοφύλακα. Ο Παναγιώτης Κονέ συνεχίζει τις επαφές με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ , προκειμένου να βρεθεί η… φόρμουλα για την απόκτηση του Μίκαελ Βέριπς.

Ο 24χρονος είναι ο εκλεκτός για τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ και μέσα στη μέρα, θα ενταθούν οι συζητήσεις με την πλευρά των «λεπίδων» για τον δανεισμό του Ολλανδού. Η ΑΕΚ θέλει να τοποθετηθεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει σήμερα και σε αυτή την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ