Τέλος ο Βέριπς για την ΑΕΚ

Τέλος ο Βέριπς για την ΑΕΚ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ενημέρωσε την ΑΕΚ πως δέχεται δανεισμό του Ολλανδού τερματοφύλακα μόνο μέχρι το καλοκαίρι και χωρίς οψιόν με την Ένωση αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Η ΑΕΚ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Μίκαελ Βέριπς και είχε καταθέσει πρόταση για δανεισμό του Ολλανδού τερματοφύλακα με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως ενημέρωσε όμως πριν λίγο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο αγγλικός σύλλογος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ένωσης και δέχτηκε μόνο πεντάμηνο δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι.

Με δεδομένο μάλιστα ότι ο Παντελής Νικολάου ενημέρωσε τον Παναγιώτη Κονέ ότι το πρόβλημα του Τσιντώτα δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό μετά τις εξετάσεις που έκανε και χθες και ότι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις, η ΑΕΚ απάντησε στη Σέφιλντ ότι δεν ενδιαφέρεται για δανεισμό χωρίς να έχει τη δυνατότητα αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι.

Οπότε τέλος για την ΑΕΚ η περίπτωση Βέριπς αλλά κατά πάσα πιθανότητα και το ενδεχόμενο να αποκτήσει τερματοφύλακα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αφού πλέον δεν υπάρχει και χρόνος για να βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ