Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής ο Ραφίνια!

Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής ο Ραφίνια!

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο δεξιό μπακ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα (31/1, 19:30) - Αντίθετα, επιστρέφει ο Ντρέγκερ, «μέσα» και ο Βαλμπουενά.

Ετοιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/1, 19:30), για την 20η αγωνιστική της Superleague, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στη Ριζούπολη και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός τον Ραφίνια, ενώ αντιθέτως συμπεριέλαβε τον Ντρέγκερ.

Ο Τυνήσιος είχε μείνει εκτός από τα παιχνίδια με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, αλλά επιστρέφει στην αποστολή. Μάλιστα, το «κόψιμο» του Ραφίνια και η επιστροφή του Ντρέγκερ έρχονται λίγες ώρες μετά την άφιξη του Κένι Λαλά στην Αθήνα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός, μετά την προσθήκη του Γάλλου, θα έχει τέσσερα δεξιά μπακ, αφού εκτός από τους Ραφίνια και Ντρέγκερ υπάρχει και ο Ανδρούτσος. Λογικά κάποιος θα αποχωρήσεις. Είτε ο Ραφίνια που το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του. Είτε ο Ντρέγκερ (δανεισμός). Αυτή τη στιγμή ο μόνος βέβαιος για παραμονή μοιάζει να είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είχε χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων.

Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ