Με βασικούς Χασάν, Βρουσάι, Ανδρούτσο και 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη – Εκτός ο Εμβιλά

Με βασικούς Χασάν, Βρουσάι, Ανδρούτσο και 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός στη Ριζούπολη – Εκτός ο Εμβιλά

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί του και στη Ριζούπολη, με τον Μαρτίνς να αλλάζει τρία πρόσωπα στην 11άδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τρεις αλλαγές θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Ανδρούτσο, Βρουσάι, Χασάν στο αρχικό τους σχήμα, αλλά και διαφορετικό σχηματισμό.

Συγκεκριμέμα, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει στην άκρη το 4-3-3 με το οποίο οι Ερυθρόλευκοι νίκησαν τον Δικέφαλο του Βορρα και επαναφέρει το 4-2-3-1, με τον Κώστα Φορτούνη να επιστρέφει στη φυσική του θέση, αυτή του 10αριού.

Αναλυτικά, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Σα, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Μπρούμα, Βρουσάι, Χασάν.

Οπως γίνεται αντιληπτό από την ανάγνωση της 11άδας, λείπει το όνομα του Γιαν Εμβιλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες στον Γάλλο αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο κουρασμένους παίκτες της φετινής σεζόν.

Ο Εμβιλά είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια από κάθε άλλον φέτος (σ.σ. μαζί με τον Σεμέδο). Συγκεκριμένα, έχει 26 συμμετοχές και συνολικά 2.051 αγωνιστικά λεπτά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ