Επίσημο: Ο Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023

Επίσημο: Ο Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023

Ο Κένι Λαλά ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τους Ερυθρόλευκους

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ, που είχε υπογράψει από χθες το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας και έτσι ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Λαλά υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων και σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο. Οι απολαβές του ξεκινούν από τις 700.000 € και ανεβαίνουν κλιμακωτά, ενώ υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προλάβει πλήθος ομάδων που είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λαλά. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής είχε επίσημες προτάσεις στα χέρια του από περισσότερες από δέκα ομάδες, οι οποίες ήθελαν να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιό του με τη Στρασμπούρ.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την κίνηση ματ και συμφώνησαν μαζί του κάτω από τη μύτη όλων των ενδιαφερόμενων. Ενημερώνοντάς τον, μάλιστα, ότι επιθυμούν την άμεση απόκτησή του και ξεκινώντας τις διαδικασίες αποδέσμευσής του από τη γαλλική ομάδα.

https://twitter.com/i/status/1356172917554483200

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ