«Η Μπολόνια επιμένει για Σφιντέρσκι»

«Η Μπολόνια επιμένει για Σφιντέρσκι»

Η Μπολόνια επανήλθε για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως ακόμη δεν τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Πολωνού επιθετικού.

Τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μπολόνια φαίνεται πως επέστρεψε για την απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί η ιταλική ομάδα επανήλθε με πρόταση δανεισμού του Πολωνού στράικερ μέχρι το τέλος της σεζόν, με την διαπραγμάτευση να «κολλάει» στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τη «Corriere di Bologna», η Μπολόνια τις τελευταίες ώρες έχει επιστρέψει στις επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, όμως η περίπτωση του δεν είναι τόσο απλή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα οι Ιταλοί τονίζουν πως: «Υπάρχει δυσκολία στη φόρμουλα, αφού ο ελληνικός σύλλογος δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με μία συμφωνία που συνδέεται με την απόδοση του παίκτη (είχε γίνει λόγος για 7 γκολ), αλλά θα ήθελε την υποχρέωση τήρηση σχετικής ρήτρας σε περίπτωση σωτηρίας της Μπολόνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταγραφή «σκαλώνει» στη ρήτρα αγοράς, αφού τόσο ο παίκτης αλλά και οι ομάδες τα έχουν βρει για τον δανεισμό. Το θέμα είναι η υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους εφτά εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει να μπει ο ΠΑΟΚ, εφόσον οι «ροσομπλού» αποφύγουν τον υποβιβασμό από την Serie A. Η Μπολόνια δεδομένα θέλει τον Σφιντέρσκι αλλά όσο δεν κάνει πίσω ο Δικέφαλος του βορρά στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ τότε θα κοιτάζει άλλες λύσεις η ιταλική ομάδα, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, με εναν από τους παίκτες που έχει ως εναλλακτική να είναι ο Ρότζερ Μαρτίνεζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ