ΠΑΟΚ : Ανεβάζουν ρυθμούς Μπάμπα και Μπράντονιτς

ΠΑΟΚ : Ανεβάζουν ρυθμούς Μπάμπα και Μπράντονιτς

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπουν από αύριο τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Μπάμπα Ραχμάν και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπουν από αύριο τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Μπαμπά Ραχμάν και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της η ΠΑΕ, τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αναμένονται να μπουν την Τρίτη (02/02) σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.

Από την άλλη, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Ενέα Μιχάι μπήκε για τρέξιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με τεστ για τον Covid 19 στη Νέα Μεσημβρία το πρωί της Δευτέρας (01.02), ενόψει της αναμέτρησης στη Λάρισα.

Στη συνέχεια οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα, στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε δουλειά κυρίως στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράνονιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα κι αναμένεται να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Τρίτη (02.02). Στο ιατρικό δελτίο, ο Ενέα Μιχάι βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί , πέρα από το κανονικό του πρόγραμμα, έκανε και θεραπεία λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (02.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει οδικώς για Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ