Αμεσα εξελίξεις με Ραφίνια: Συνάντηση για να λύσει το συμβόλαιό του

Αμεσα εξελίξεις με Ραφίνια: Συνάντηση για να λύσει το συμβόλαιό του

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον Ραφίνια, πιθανές οι ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Το μέλλον του Ραφίνια βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά. Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr από το βράδυ της Παρασκευής, η άφιξη του Κένι Λαλά, αλλά και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Θανάση Ανδρούτσου, έχουν αλλάξει άρδην την κατάσταση για τον παίκτη. Με τον σύλλογο να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων, για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Και τον Ραφίνια να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Καθώς οι συζητήσεις του 35χρονου δεξιού μπακ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζονται, ώστε να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή αναμένεται να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, καθώς και ο ίδιος έλεγε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ότι καταλαβαίνει πως πρέπει να λυθεί η συνεργασία τους.

Εχει σημασία να αναφέρουμε ότι πέραν της Σάλκε που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Ραφίνια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βραζιλία. Το πρωτάθλημα στην πατρίδα του ολοκληρώνεται στα μέσα Φεβρουαρίου και ξεκινάει λίγες εβδομάδες μετά, στα μέσα Μαρτίου. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρονικό περιθώριο, εάν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, να βρει ομάδα και να υπογράψει μια συμφωνία που θα κρίνει συμφέρουσα.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ραφίνια στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, μετά από έντονη εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο προπονητής των Πειραιωτών ήθελε πως και πως τον έμπειρο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, και θεωρούσε ότι μπορούσε να καλύψει με την εμπειρία και την ποιότητά το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Η διοίκηση έκανε το χατίρι του προπονητή, πλήρωσε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον παίκτη, με σκοπό να τον πείσει να λύσει το συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο και τον έφερε στην Ελλάδα.

Τη φετινή σεζόν ο Ραφίνια κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Η παρουσία του ήταν αξιοπρεπής, προσπάθησε να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητά του, αλλά σε δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που περίμεναν οι άνθρωποι. Και φάνηκε ότι δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα στις μεγάλες απαιτήσεις που υπήρχαν για τη θέση. Και πλέον, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι Ολυμπιακού και Ραφίνια θα χωρίσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ