ΠΑΟΚ : «Πρόλαβε» τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μιχόγεβιτς

ΠΑΟΚ : «Πρόλαβε» τον Ερυθρό Αστέρα για τον Μιχόγεβιτς

Μεταγραφικό στόχο του Ερυθρού Αστέρα αποτελούσε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να προλαβαίνει τους Σέρβους και να κάνει δικό του τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό.

Σοβαρό ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, πριν ακόμα εμπλακεί στην υπόθεση ο ΠΑΟΚ και «αρπάξει» τον ποδοσφαιριστή, αποκάλυψε το Σάββατο (10/2) η ιστοσελίδα Mozzartsport.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων, οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου είχαν ξεχωρίσει τον 21χρονο Βόσνιο στόπερ, ο οποίος αποτελούσε προσωπική επιλογή του αθλητικού διευθυντή τους, Ζβέζνταν Τέρζιτς και περίμεναν να πουλήσουν τον Νταμιέν Λε Ταλέκ (που φέρεται να απασχόλησε τον ΠΑΟΚ πριν στραφεί στον Μιχόγεβιτς!) για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Παράλληλα, κοιτούσαν και την περίπτωση του Νεμάνια Μιλούνοβιτς, ούτε, ωστόσο, με τον 28χρονο στόπερ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επήλθε συμφωνία.

«Δεν ξέρουμε τι έγινε το τέλος με την περίπτωσή του, ξέρουμε όμως ότι τον ήθελαν και πως ήταν ο σωστός παίκτης για τον Ερυθρό Αστέρα», δήλωσαν σχετικά άνθρωποι της Σαράγεβο, με τον Μιχόγεβιτς να καταλήγει εν τέλει στην Τούμπα, έναντι περίπου 600.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με το σερβικό σάιτ, ο Ερυθρός Αστέρας είχε δείξει προ διετίας ενδιαφέρον και για τον Γκοίκο Τσίμιροτ, με το Δικέφαλλο του Βορρά να καταθέτει όμως καλύτερη πρόταση και να τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ