Μπράντονιτς : «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου» (Vid)

Μπράντονιτς : «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου» (Vid)

O Βλάντιμιρ Μπράντονιτς μίλησε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και δήλωσε ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που του έδωσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ο οποίος μίλησε στην κάμερα του PAOK TV τονίζοντας ότι είναι περήφανος που θα αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός Βόσνιος εξτρέμ παράλληλα ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, που έκαναν το όνειρό του πραγματικότητα ενώ ευχήθηκε να δει σύντομα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Αγωνίζομαι ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης μπορώ να παίξω ως δεξιός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω οι οπαδοί μας να τα δουν όλα αυτά στο γήπεδο.

Είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Περιμένω με χαρά να συναντήσω τους καινούργιους συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει αγώνες. Θέλω να δώσω στους οπαδούς μας λόγους για να πανηγυρίζουν. Ελπίζω να τους έχουμε σύντομα μαζί μας στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ