Ολυμπιακός : Πήρε θέση ο Ραφίνια για Φλαμένγκο!

Ολυμπιακός : Πήρε θέση ο Ραφίνια για Φλαμένγκο!

Τι απαντάει ο Ραφίνια στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Βραζιλία για να αγωνιστεί στη Φλαμένγκο.

Ανάρτηση στα social media με την οποία έβαλε στοπ στις φήμες περί επιστροφής του στην Φλαμένγκο έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Ραφίνια.

Το απόγευμα οι Βραζιλιάνοι έγραψαν ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ φεύγει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Φλαμένγκο, ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Μην εφευρίσκετε τέτοια πράγματα. Η Φλαμένγκο είναι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και δεν είναι ώρα για αυτά. Έχω μεγάλο σεβασμό στην ομάδα αυτή αλλά σας παρακαλώ δεν είναι η στιγμή να λέμε τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ραφίνια.

Ο Ραφίνια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του στα social media, μπορεί να μην επιστρέφει στην Φλαμένγκο, ωστόσο, όπως διαβάσατε στο 10.gr το μεσημέρι, μετράει… ώρες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, μετά την απόκτηση του Κένι Λαλά. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ