Ο Κουντουρέλης τα έκανε πάλι θάλασσα

Ο Κουντουρέλης τα έκανε πάλι θάλασσα

Ο βοηθός δεν είδε χθες το οφσάιντ του Γεωργίου, στη φάση που άνοιξε το σκορ η Κέρκυρα. Είναι ο ίδιος βοηθός που είχε ακυρώσει (ως οφσάιντ) το κανονικό γκολ του Πλατανιά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Από λάθος σε λάθος ο Κουντουρέλης αλλά συνεχίζει.

Στην εποχή της «εξυγίανσης» όλα είναι πιθανά και τα όσα έγιναν στο ματς της Ξάνθης με την Κέρκυρα, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο δεύτερος βοηθός του ματς, Γιώργος Κουντουρέλης τα έκανε θάλασσα στα Πηγάδια, όπως θάλασσα τα είχε κάνει και στον αγώνα του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο περίπου μήνες.

Ο Κουντουρέλης δεν σήκωσε τη σημαία του στη φάση του γκολ της Κέρκυρας στο 64’, όταν ο Γεωργίου έγινε κάτοχος της μπάλας (σε φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του) ενώ ήταν εκτεθειμένος. Ο βοηθός του Τζοβάρα δεν σήκωσε τη σημαία, άφησε την φάση να εξελιχθεί και στη συνέχεια έγινε το 1-0 από τον Επστάιν. Ο Γεωργίου ήταν σε θέση οφσάιντ το οποίο όμως δεν υποδείχθηκε και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Πολύ μεγάλο λάθος από τον Κουντουρέλη και μάλιστα σε εύκολη φάση.

Είχε ακυρώσει το γκολ του Πλατανιά εναντίον του ΠΑΟΚ

Όπως προαναφέραμε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βοηθός τα κάνει θάλασσα, καθώς ο Κουντουρέλης είχε κάνει πολύ μεγάλο λάθος και στην αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη. Σ’ εκείνο το ματς η ομάδα των Χανίων είχε προηγηθεί στο σκορ στο τρίτο λεπτό με γκολ του Γκρέλτσακ, αλλά ο Κουντουρέλης είχε υποδείξει λανθασμένα τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Το γκολ του Πλατανιά είχε ακυρωθεί κακώς φυσικά αφού ο σκόρερ δεν ήταν σε θέση οφσάιντ και τελικά η ομάδα της Κρήτης ηττήθηκε με 1-0. Ο Κουντουρέλης «ξαναχτύπησε» χθες με το οφσάιντ που δεν είδε, κι ενώ πριν από δύο μήνες είχε κάνει μεγάλο λάθος, συνεχίζει απτόητος. Βλέποντας οφσάιντ εκεί που δεν υπάρχουν και σηκώνοντας τη σημαία όταν οι παίκτες καλύπτονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ