Πέπε τέλος για τον Ολυμπιακό: Δανεικός στη Φαμαλικάο!

Πέπε τέλος για τον Ολυμπιακό: Δανεικός στη Φαμαλικάο!

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να στείλει δανεικό τον Πέπε στην πορτογαλική Φαμαλικάο για τους επόμενους έξι μήνες!

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον αντι-Γκιγιέρμε, με θερμή εισήγηση και επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς. Εν τέλει, αποτέλεσε μία μεγάλη απογοήτευση. Όχι από άποψη ταλέντου και ποιότητας. Αλλά από άποψη παρουσίας, εικόνας, διάθεσης, νεύρου. Διότι ο Πέπε Ροντρίγκες, περί ου ο λόγος, έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κάνει μεγάλη καριέρα. Αλλά για τους επόμενους έξι μήνες, θα πρέπει να αποδείξει τι μπορεί να κάνει, μακριά από τον Πειραιά. Και συγκεκριμένα στη Φαμαλικάο.

Με αστραπιαίες κινήσεις ο Ολυμπιακός αποφάσισε να συζητήσει με την πορτογαλική ομάδα για την παραχώρηση του Πέπε, καθώς υπήρχε διάθεση να μην παραμείνει στον Πειραιά. Και κρίθηκε ότι ήταν προτιμότερο, από τη στιγμή που δεν θα έπαιρνε τα παιχνίδια που ήθελε, με σκοπό να βρει ρυθμό και να δείξει εάν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, να παραχωρηθεί δανεικός, για να παίξει.

«Ο Πέδρο Ροντρίγκες, καλύτερα γνωστός ως Πέπε, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη της Φαμαλικάο. Ο 23χρονος μέσο έρχεται από τον Ολυμπιακό και ενσωματώνεται στον σύλλογο έως το τέλος της σεζόν», ανακοίνωσε επίσημα η Φαμαλικάο λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, επιβεβαιώνοντας τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο οποίος ολοκληρώθηκε σε συνθήκες φαστ τρακ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε το καλοκαίρι πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ στη Βιτόερια Γκιμαράες για να κάνει δικό του τον Πέπε. Στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε συνολικά 13 παιχνίδια, αλλά με παρουσία μόλις 439 λεπτών. Διάστημα στο οποίο δεν έδειξε να μπορεί να προσαρμοστεί ή να ακολουθήσει τις προπονητικές βουλές του Μαρτίνς.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Φαμαλικάο, δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Κάτι που είναι πιθανό να έπαιξε ρόλο και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες επέλεξαν την πρόταση των Πορτογάλων από εκείνη της Γρανάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ