Ολυμπιακός : Χαιρέτησε και φεύγει ο Ραφίνια

Ολυμπιακός : Χαιρέτησε και φεύγει ο Ραφίνια

Στον Ρέντη ο Βραζιλιάνος, αποχαιρετήσε τους συμπαίκτες του.

Οριστικό: Ο Ραφίνια αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ την Τρίτη πήγε στου Ρέντη, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ και ετοιμάζεται πλέον για άλλες… περιπέτειες.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ, όπως είχατε ενημερωθεί χθες από to10.gr, ήταν θέμα χρόνου να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι, μετά την απόκτηση του Κένι Λαλά. Ο 35χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αποχωρεί οριστικά από την ομάδα, με τον Βραζιλιάνο να ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ραφίνια αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και στο πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν έπαιξε σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ σε 1.847 λεπτά συμμετοχής: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Σε αρκετά παιχνίδια η παρουσία του ήταν πολύ καλή, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και στο οποίο περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου.Για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έσπευσαν να αποκτήσουν τον Κένι Λαλά.

Ο 35χρονος πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Χθες οι Βραζιλιάνοι ανέφεραν ότι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Φλαμένγκο, στην οποία έπαιζε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να έρθει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος όμως λίγες ώρες αργότερα έκανε ανάρτηση στα social media και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Εκτός από την Φλαμένγκο, πριν από λίγες ημέρες είχε γραφτεί ότι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ραφίνια είναι η Σάλκε, στην οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν. Τη δεδομένη στιγμή το μόνο που είναι σίγουρο είναι η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ