«Συμφωνία Ράσινγκ – Ολυμπιακού για τον Λοβέρα»

«Συμφωνία Ράσινγκ – Ολυμπιακού για τον Λοβέρα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αργεντινή, ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Ράσινγκ και ο Λοβέρα επιστρέφει στην πατρίδα του ως δανεικός για ένα έτος, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για την Ράσινγκ και τον Μάξι Λοβέρα, με τους Αργεντινούς μάλιστα να παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μεταγραφή του 21χρονου μεσοεπιθετικού στον σύλλογο της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης υπήρξαν δημοσιευμάτα στην Λατινική Αμερική, τα οποία ανέφεραν ότι η Ράσινγκ τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Μάλιστα, οι Αργεντινοί γράφουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι για ένα χρόνο.

Στα ρεπορτάζ τους οι συμπατριώτες του Λοβέρα αναφέρουν επίσης ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν για να μπει οψιόν αγοράς, την οποία θα μπορεί να ενεργοποιήσει η Ράσινγκ τον Ιανουάριο του 2022, εάν μείνει ικανοποιημένη από τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού δεν μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, με την Ράσινγκ να μπαίνει στο κόλπο και τελικά να τον κάνει δικό της, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν οι Αργεντίνοι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ράσινγκ είχε ενδιαφερθεί για τον Λοβέρα, πριν ο Αργεντινός έρθει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2019 οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από την Ροσάριο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί 34 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ