Ολυμπιακός : Τελειώνει του Λοβέρα στην Ράσινγκ

Ολυμπιακός : Τελειώνει του Λοβέρα στην Ράσινγκ

Την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ράσινγκ και ο Αργεντινός θα μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μάξι Λοβέρα στην Ράσινγκ Κλουμπ, με τον Αργεντινό μέσος να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Η αργεντίνικη ομάδα, όπως είχατε διαβάσει χθες στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10», έχει ζητήσει τον 21χρονο από τους Ερυθρόλευκους ως δανεικό για ένα χρόνο, με ενοίκιο ύψους 600.000 ευρώ, ενώ στην πρόταση που κατέθεσε στους Πειραιώτες υπάρχει και οψιόν αγοράς, η οποία αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μάλιστα είναι για το 70% του ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία και ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα να ταξιδέψει στην Αργεντινή για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ράσινγκ Κλουμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και ο παίκτης θα μπει άμεσα στο αεροπλάνο για την Λατινική Αμερική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ράσινγκ είχε ενδιαφερθεί για τον Λοβέρα, πριν ο Αργεντινός έρθει στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι του 2019 οι Ερυθρόλευκοι τον απέκτησαν από την Ροσάριο, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί 34 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ