Κάμπος : «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι»

Κάμπος : «Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι»

Ο Ανγκολέζος επιθετικός χαρακτήρισε όλα τα παιχνίδια σημαντικά για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τζάλμα Κάμπος με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά μίλησε για το ρεκόρ και την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε χαρούμενοι για το σερί. Ξέρουμε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέρουμε ότι κάναμε ένα ρεκόρ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή πριν παίξει τα ντέρμπι: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά. Έχουμε πολλούς αγώνες. Σίγουρα τα ντέρμπι έχουν ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αλλά πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σε όλα τα παιχνίδια» .

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες προσωπικότητες για να πάρει τον τίτλο σε σχέση με πέρυσι: «Έχουμε πιο ποιοτικό ρόστερ σίγουρα, την φετινή σεζόν. Έχουμε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας» .

Για το γκολ που πέτυχε με την Κέρκυρα και ψηφίστηκε ως το καλύτερο για τον Γενάρη είπε: «Είναι φυσιολογικό, για όποιον καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, να καταλάβει ότι πήγα να κάνω σέντρα στην Κέρκυρα στο δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα πήγε πιο αριστερά και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είναι ένα γκολ. Ένα φυσιολογικό και όμορφο γκολ. Τίποτα παραπάνω».

Για το με ποιον κάνει περισσότερη παρέα στην ομάδα: «Με τον Βαρέλα. Οι κουλτούρες μας είναι πιο κοντά, έχουμε την ίδια νοοτροπία και έχουμε ζήσει στην Λισαβόνα» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ