Τι ισχύει με Πέτροβιτς και Ολυμπιακό

Τι ισχύει με Πέτροβιτς και Ολυμπιακό

Τα δημοσιεύματα των Σέρβων για τον αμυντικό χαφ του Ερυθρού Αστέρα και η πραγματικότητα…

Το πρωί της Πέμπτης (04/02) οι Σέρβοι έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Νιέγκος Πέτροβιτς.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «maxbetsport» ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία όμως απάντησε αρνητικά και ζήτησε 3 εκατ. ευρώ, αλλά και τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης 15%.

Το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδα αναπαράχθηκε από διάφορα Μέσα σε Σερβία και Ελλάδα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει η παραμικρή βάση σε όσα έγραψαν στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον 21χρονο αμυντικό μέσο.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν ενδιαφέρονται για τον νεαρό άσο του Ερυθρού Αστέρα και ποτέ δεν έκαναν πρόταση για την απόκτησή του. Τα συγκεκριμένα σενάρια είναι… επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με την περίπτωση του 21χρονου μέσου.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σέρβοι ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Πέτροβιτς, αφού είχαν γράψει κάτι αντίστοιχο στις αρχές Ιανουαρίου. Μάλιστα, είχαν αναφέρει ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θα τον αποκτήσει από τον Ερυθρό Αστέρα, προσφέροντας πέρα από χρήματα για την αγορά του και τον Νίκολα Τσούμιτς ως αντάλλαγμα.

Προφανώς, οι Σέρβοι προσπαθούν να ανεβάσουν την τιμή του Πέτροβιτς, γι’ αυτό και έβαλαν στο κόλπο της απόκτησής του τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συμπατριώτες του θεωρούν τον 21χρονο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου και πιστεύουν ότι θα κάνει μεγάλη μεταγραφή στο μέλλον.

Φέτος ο Πέτροβιτς έχει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1.436 λεπτά) και έχει σκοράρει ένα γκολ. Ο 21χρονος μέσος προέρχεται από την Ραντ και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Σερβίας.

Δείτε το δημοσίευμα των Σέρβων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ