«Δίκασε» τον Μπόλονι ο Εμμανουηλίδης

«Δίκασε» τον Μπόλονι ο Εμμανουηλίδης

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Έλληνα παίκτη, που φωτογραφίζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης συνεχίζει την καριέρα του στην Ολλανδία, με τον 20χρονο παίκτη να έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Τις τελευταίες ώρες έχει σηκωθεί μπόλικη… σκόνη γύρω από το όνομά του, με τον Λάζλο Μπόλονι να τονίζει πως ο Έλληνας παίκτης ζήτησε κλαίγοντας να αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Αστραπιαία τα νέα έφτασαν στην Ολλανδία και η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τη μεριά του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Και ας μην αναφέρει το όνομα του Λάζλο Μπόλονι.

«Το νέο μου χόμπι είναι να ακούω ψέματα ενώ ξέρω την αλήθεια… να σου τύχει είναι απολαυστικό», σχολίασε στα social media ο Έλληνας παίκτης. Μια τοποθέτηση που φωτογραφίζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού και τα όσα δήλωσε για τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Λάζλο Μπόλονι για το φλέγον ζήτημα:

«Όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Όταν έχεις τον Χατζηγιοβάνη, τον Αϊτόρ, τον Ενγκμπακοτό, τον Καμπετσή που παίζει και στις δύο πλευρές, τον Σαβιέρ που περιμένουμε να επιστρέψει και έχουμε και τον Εμμανουηλίδη, δηλαδή έξι οι παίκτες, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο παίκτης βλέπει ότι είναι χωλός από αυτή τη μεγάλη παρουσία παικτών.

Όλοι θα θέλαμε να έμενε, γιατί τον αγαπάμε τον Δημήτρη, αλλά σχεδόν κλαίγοντας ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να τον αφήσουν να ακολουθήσει την τύχη του. Είναι ένας συμπαθέστατος νέος, του εύχομαι καλή τύχη και αν πετύχει, θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό».

Μένει να φανεί, αν θα γίνουν γνωστές και άλλες λεπτομέρειες επί του θέματος, με την κόντρα να… φουντώνει.

G 1 168x300

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ