Κάνουν όνειρα στην Βραζιλία για Μαρτίνς (pic)

Κάνουν όνειρα στην Βραζιλία για Μαρτίνς (pic)

Σενάρια από τη Βραζιλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σάο Πάολο για τον Πέδρο Μαρτίνς

Η Σάο Πάολο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ψηλά στη λίστα του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, το «Globo Esporte» αναφέρει σε δημοσίευμα του ότι η ομάδα της Βραζιλίας ενδιαφέρεται έντονα για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο τεχνικό και σκοπεύει να κάνει διερευνητική κρούση για να δει τις προθέσεις του.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζουν πως ο Μαρτίνς είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία, ενώ γίνεται αναφορά σε όλους τους προπονητές που παρακολουθεί η βραζιλιάνικη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μαζί με τους Μάρκο Σίλβα, Μπρούνο Λάγκε, Ερνάν Κρέσπο και Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο είναι στο στόχαστρο της Σάο Πάολο που μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να καταλήξει στον «εκλεκτό» για τον πάγκο της. Μάλιστα στη Βραζιλία αναφέρουν ότι εφόσον δεν προχωρήσει του Μαρτίνς η Σάο Πάολο θα ξεκινήσει συζητήσεις και με τον Βίτορ Περέιρα, που κι αυτός στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Βραζιλιάνοι εμπλέκουν το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς σε σενάρια, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο παρελθόν με τη Φλαμένγκο. Όσον αφορά τον ιδιο τον Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ