Τιάγκο Σίλβα : «Τίτλους και να αποδείξω την αξία μου»

Τιάγκο Σίλβα : «Τίτλους και να αποδείξω την αξία μου»

Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ευκαιρίες και χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν. Ενας από αυτούς ήταν ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου και πραγματοποίησε την 9η συμμετοχή του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ιβηρας μέσος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς και να αποδείξει την αξία του. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τους Ομιλήτες, αλλά και με τον Αρη για το Κύπελλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι σημαντικό να παίζεις. Μου λείπουν τα παιχνίδια. είναι όμορφο που έπαιξα, που καταφέραμε να νικήσουμε για ακόμα μια φορά. Κοιτάμε μπροστά με αυτοπεποίθηση».

Για το ερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Ένας δύσκολος αντίπαλος που ειδικά μέσα στην έδρα του είναι δύσκολο να τον κερδίσεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα, με τη νοοτροπία του νικητή και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς του Κυπέλλου με τον Άρη: «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, γιατί ο Ολυμπιακός είναι φαβορί απέναντι σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Όταν παίξαμε στο γήπεδό τους είδαμε ότι ο Άρης είναι πολύ ανταγωνιστικός, πολύ καλή ομάδα. Επομένως, θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό πρώτο αποτέλεσμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τους στόχους του για το μέλλον: «Ο στόχος είναι φυσικά να είμαι πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν. Ακόμα δεν έχω δείξει τι μπορώ να κάνω. Δεν έχω πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να αποδείξω την αξία μου. Ένας από τους στόχους είναι να έχω περισσότερες ευκαιρίες για να το δείξω».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ