Με Λαλά και Παπασταθόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού

Με Λαλά και Παπασταθόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Γάλλος μπακ και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (7/2, 17:15) - Εκτός έμεινε ο Χολέμπας, λόγω ενοχλήσεων.

Με τους Κένι Λαλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αποστολή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ (7/2, 17:15) για την 21η αγωνιστική της Superleague.

Ο Γάλλος μπακ και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες ημέρες και συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Χοσέ Χολέμπας, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Ομιλήτες. Σε αυτή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκη, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνη, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή του πορεία στη φετινή Superleague και να πετύχουν μια ακόμα νίκη. Ο Μαρτίνς έχει προετοιμάσει τους παίκτες του και περιμένει να βγάλουν ενέργεια και να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την αναμέτρηση, προκειμένου να φτάσουν σε ένα ακόμα τρίποντο.

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ