Ολυμπιακός : Πρώτη… γεύση από Σωκράτη και Λαλά

Ολυμπιακός : Πρώτη… γεύση από Σωκράτη και Λαλά

Οι δύο νέοι παίκτες του Ολυμπιακού αναμένεται να φορέσουν για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα.

Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να στοχεύει στην 18η νίκη της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +14 από τη 2η ΑΕΚ και το απόγευμα (17:15) υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τον ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου.

Στο σημερινό ματς, παραμονές της μαύρης επετείου της Θύρας 7, ο κόουτς του Ολυμπιακού αναμένεται να προχωρήσει σε δοκιμές, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μπροστά τους τόσο τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, όσο και τις κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν για τους 32 του Europa League.

Κόντρα στους Κρητικούς, αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα τα δύο νέα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας. Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κένι Λαλά. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει κάποια λεπτά και στους δύο παίκτες, προκειμένου να δει την κατάστασή τους, αλλά και να ανεβάσουν στροφές ενόψει των επόμενων αγώνων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ζοζέ Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα βρεθούν οι Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα και Ρεάμπτσιουκ.

Στο χώρο του κέντρου, το δίδυμο θα αποτελείται από τους Εμβιλά και Καμαρά, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Φορτούνης στο γνωστό δημιουργικό ρόλο. Στις πτέρυγες θα πάρουν θέση οι Μπρούμα και Βρουσάι, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Την αποστολή των ερυθρολεύκων συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς και Χασάν.

Θυμίζουμε, πως εκτός βρίσκεται ο Χολέμπας, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ