Τσαμπούρης : «Φεύγουμε πικραμένοι, περαστικά στον Βιτλή»

Τσαμπούρης : «Φεύγουμε πικραμένοι, περαστικά στον Βιτλή»

Ο Σάββας Τσαμπούρης τόνισε ότι δεν αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα του η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Βιτλή.

Ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η ομάδα του φεύγει πικραμένη ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του Βασίλη Βιτλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα σήμερα. Πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ περαστικά στον συμπαίκτη μου τον Βασίλη Βιτλή, που είχε έναν άσχημο τραυματισμό και θα περιμένουμε να δούμε την έκταση του προβλήματος. Επίσης, απευθύνουμε έκκληση για τη Football League και τους συναδέλφους μας που έχουν μείνει άνεργοι. Είναι στον αέρα η κατηγορία, το μοναδικό επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει ξεκινήσει.

Στα του παιχνιδιού, ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς, θέλαμε να αποδείξουμε ότι η ήττα από τη Λαμία ήταν μια κακή παρένθεση. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε αυτό το γκολ στο 2-2, γιατί το είχαμε δουλέψει, είχαμε δει την κομπίνα αυτή του ΠΑΟΚ στα κόρνερ. Μας πεισμώνει που δεχτήκαμε έτσι το γκολ ενώ φτάσαμε τόσο κοντά στη νίκη.

Για τον Βιτλή δεν έχουμε κάτι νεότερο, δεν ήξεραν κάτι μετά τη λήξη του αγώνα. Οι πόνοι που είχε εκείνη τη στιγμή ήταν αφόρητοι».

Για την ατάκα του Γιώργου Παράσχου ότι θα συνέφερε τον Απόλλωνα να παίζει μόνο εκτός έδρας:

«Είναι μια λύση αυτή, η ομάδα αποδίδει πολύ καλά εκτός έδρας, είναι αξιοζήλευτη η συγκομιδή βαθμών. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας εντός έδρας, να πάρουμε κάποια παιχνίδια και να μπορέσουμε να ανεβούμε βαθμολογικά».

Για το ότι ο Απόλλων κατόρθωσε να ανατρέψει το σκορ:

«Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία, θέλαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι, και το 1-0 είναι πάντα ρευστό σκορ. Ισοφαρίσμαε, ο ΠΑΟΚ είχε μετά άγχος για το αποτέλεσμα, ανοίχτηκε, κι εμείς καταφέραμε να το ανατρέψουμε. Και δυστυχώς, παρότι πήραμε τελικά ένα πόντο, φεύγουμε πικραμένοι».

Για το στυλ παιχνιδιού του Απόλλωνα:

«Είναι πολύ σημαντικό, προσπαθούμε να παράξουμε ποδόσφαιρο, να σκοράρουμε. Γνωρίζουμε ότι αν δε σκοράρεις δε θα πάρεις βαθμούς ειδικά σε τέτοιες έδρες. Είναι ευχάριστο που σκοράραμε, αλλά είναι και δυσάρεστο να δεχόμαστε δυο γκολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ