Σίμος : «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Σίμος : «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για την ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι πρέπει οι παίκτες του πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ύστερα από εφτά δύσκολα παιχνίδια.

Ο Γιώργος Σίμος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και την ήττα του ΟΦΗ με 3-0 τόνισε ότι οι Κρητικοί πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους μετά από αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα 7 αγώνων που είχαν και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό: «Φοβερά δύσκολος αγώνας για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Έβδομος αγώνας για εμάς σε 21 μέρες. Ελπίζω να μην έχει τίποτα ο Σελίμοβιτς στον προσαγωγό του. Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω για το παιχνίδι. Ξεκούραση και δουλειά από αύριο».

Για τα μεγάλα παιχνίδια: «Δεν είναι ντέρμπι για εμάς, τα παιχνίδια για εμάς είναι όλα ίδια. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Αυτοί οι αγώνες ήταν δύσκολοι και ψυχικά και σωματικά».

Για την επέτειο της Θύρας 7: «Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και να μην ζήσουμε ξανά κάτι παρόμοιο στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ