Δούμας : «Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη Νέα Τούμπα, μπουλντόζες μετά το 2021»

Δούμας : «Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τη Νέα Τούμπα, μπουλντόζες μετά το 2021»

Ο Τάκης Δούμας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, μετά και την έγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και τόνισε ότι είναι στην τελική του ευθεία.

Ο αρχιτέκτονας Τάκης Δούμας μίλησε για τη νέα Τούμπα και την έγκριση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στην επίσημη ενημέρωση που έγινε από το υπουργείο γίνεται λόγος για εκσυγχρονισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις απαιτήσεις των FIFA/UEFA, αλλά και για έργα ανάπλασης της ευρύτερης περιοχής. Ο αρχιτέκτονας λοιπόν τόνισε ότι το έργο είναι στην τελική ευθεία, ενώ υπογράμμισε ότι θα μπουν μπουλντόζες μετά το 2021.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δούμας στο Metropolis:

«Είμαστε εντός του χρόνου και όσων είχαν προβλεφθεί. Το ευχάριστο είναι πως τελείωσε το θέμα της χωροθέτησης, μπήκαμε στην τελική ευθεία που δεν έχει γυρισμό. Είχα πει στον ΠΑΟΚ πως μόνο με το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο θα μπορεί να γίνει η νέα Τούμπα και έτσι συμβαίνει. Από τον άλλον μήνα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα σχέδια, οι μπουλντόζες θα μπουν μετά το τέλος του 2021».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ