Ζέτερμπεργκ : «Θέλω να δουλέψω στον Ολυμπιακό, μιλάω με τον Καρεμπέ για ταλέντα»

Ζέτερμπεργκ : «Θέλω να δουλέψω στον Ολυμπιακό, μιλάω με τον Καρεμπέ για ταλέντα»

Ο Σουηδός, που είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από το 2000 έως το 2003, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στους Ερυθρόλευκους.

Αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και κατέκτησε πέντε τίτλους. Τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Ο λόγος για τον σπουδαίο Παρ Ζέτερμπεργκ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών από το 2000 έως το 2003, πραγματοποιώντας συνολικά 108 συμμετοχές (12 γκολ, 7 ασίστ). Ο Σουηδός έζησε μοναδικές στιγμές στο μεγάλο λιμάνι και δέθηκε με την ομάδα, τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Ενας από τους συμπαίκτες που είχε όταν αγωνιζόταν στους Ερυθρόλευκους ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος αγωνίστηκε για τρία χρόνια στους Πειραιώτες και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Ο Παρ Ζέτερμπεργκ μιλώντας σε podcast αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ για να αναλάβει πόστο στους Ερυθρόλευκους. «Εχω πολύ καλή σχέση με τον Κριστιάν, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες. Μάλιστα, έχω ήδη μιλήσει μαζί του για να αναλάβω πόστο στον Ολυμπιακό.

Με τον Καρεμπέ έχουμε μιλήσει και για αρκετά ταλέντα από τη Σουηδία, αλλά δεν μπορώ να σας πω ονόματα. Θα ήθελα να δουλέψω στον Ολυμπιακό. Η Αντερλεχτ βρίσκεται στην καρδιά μου, αλλά και στον Ολυμπιακό έπαιξα για τρία χρόνια και έζησα πολύ ωραίες στιγμές. Η γυναίκα μου και εγώ αγαπήσαμε την Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε βίντεο με τον Ζέτεμπεργκ να «μαγεύει» με τα ερυθρόλευκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ