ΠΑΟΚ : Το σκεπτικό της απόφασης Λουτσέσκου για το κόψιμο των Ρέι και Μουλέν

ΠΑΟΚ : Το σκεπτικό της απόφασης Λουτσέσκου για το κόψιμο των Ρέι και Μουλέν

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Ρέι και Μουλέν και στην Τούμπα υποστηρίζουν πως υπάρχει εξήγηση γι' αυτή την απόφαση.

Μπορεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο να αγωνίστηκε 15λεπτά, ο Τιμπό Μουλέν, όμως για την αναμέτρηση με την Λάρισα βρέθηκε εκτός αποστολής.

Κάποιοι θα περίμεναν ο Γάλλος μέσος να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να ενσωματωθεί γρηγορότερα στα δεδομένα της νέας του ομάδας. Ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για λόγους τακτικούς, αλλά και αγωνιστικής ετοιμότητας. Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως η απόφαση πάρθηκε για να διατηρηθούν οι αγωνιστικές ισορροπίες, αλλά και γιατί χρειάζεται να υπάρξει μια πιο ομαλή ένταξη του στην ομάδα.

Όσον αφορά την επάνοδο του Παναγιώτη Γλύκου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, έστω και στην αποστολή για επίσημο αγώνα αυτό που λένε στη Μικράς Ασίας είναι πως η ομάδα έχει τρεις πρωτοκλασάτους γκολκίπερ, οπότε αναγκαστικά κάποιος θα μένει έξω.

Οι Θεσσαλονικείς είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Βολιώτη τερματοφύλακα στις προπονήσεις, όντας απόλυτα έτοιμος, ενώ παράλληλα θεωρείται σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει κάποιο παράπονο από την συνολική παρουσία του Ροντρίγκο Ρέι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ