Η συγκινητική ομιλία του Γκαρθία στο Ρέντη!

Η συγκινητική ομιλία του Γκαρθία στο Ρέντη!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ πλήγωσαν τους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα ο Οσκαρ Γκαρθία αναγκάστηκε να δει το παιχνίδι του Κυπέλλου από το νοσοκομείο Metropolitan, όπου και εγχειρίστηκε, λόγω φλεγμονής της σκωληκοειδούς απόφυσης. Ο Ισπανός τεχνικός στενοχωρήθηκε πάρα πολύ από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε […]

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό. Τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ πλήγωσαν τους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα ο Οσκαρ Γκαρθία αναγκάστηκε να δει το παιχνίδι του Κυπέλλου από το νοσοκομείο Metropolitan, όπου και εγχειρίστηκε, λόγω φλεγμονής της σκωληκοειδούς απόφυσης.

Ο Ισπανός τεχνικός στενοχωρήθηκε πάρα πολύ από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να είναι δίπλα στην ομάδα του στο δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αλλά και στα όσα ακολούθησαν. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα, λίγες ώρες αφότου είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρέθηκε κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να είναι δίπλα στους παίκτες του.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έκανε μία πολύ συγκινητική και ανθρώπινη ομιλία στους παίκτες του Ολυμπιακού, εξηγώντας τους την κατάσταση, αλλά και καλώντας τους να κάνουν τα πάντα για την ομάδα και τους εαυτούς τους. Επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι δεν είναι μόνοι τους.

Συγκεκριμένα, Ισπανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: «Είχα ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όλοι γνωρίζετε και για αυτόν τον λόγο δεν είμαι κοντά σας αυτές τις ημέρες. Ηθελα να καθίσω στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά ο γιατρός δεν μου το επιτρέπει. Από την Τρίτη θα είμαι και πάλι κοντά σας και θα δουλεύουμε μαζί.

Αλλά το ότι δεν είμαι εδώ δεν σημαίνει τίποτα. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό μου επιτελείο. Είναι όλοι άνθρωποι ικανοί και επαγγελματίες και θέλω να τους ακούτε και να τους σέβεστε. Ολοι είμαστε μία οικογένεια, τεχνικό τιμ και παίκτες. Θέλω να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό που περνάει η ομάδα. Αν και δεν είμαι κοντά σας αυτές τις ημέρες είμαι μαζί σας, σας στηρίζω και σας πιστεύω όλους. Ολοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Ο Γκαρθία ήταν εξαιρετικά καταβεβλημένος από το χειρουργείο και κάθε του κίνηση γινόταν με πολύ μεγάλη δυσκολία, λόγω του πόνου από την επέμβαση. Ωστόσο ο ίδιος ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και των συνεργατών του, πριν το παιχνίδι του Περιστερίου.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Γκαρθία δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης, καθώς το ιατρικό επιτελείο του απαγόρευσε κάθε περιττή κίνηση και κούραση, ωστόσο φρόντισε να έχει αρκετά τετ-α-τετ στο γραφείο του. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός συζήτησε κατ’ ιδίαν με τους Ανσαριφάρντ, Φορτούνη, Μιραλάς, Μποτία, Ενγκελς, χωρίς, ωστόσο, να διαρρεύσει κάτι από αυτές τις κουβέντες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ