Ο Ελ Αραμπί του απίστευτου 14/15 και τα αγαπημένα του θύματα!

Ο Ελ Αραμπί του απίστευτου 14/15 και τα αγαπημένα του θύματα!

Ο «εκτελεστής» του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες της Super League σε 1,5 χρόνο, εκτός από μία! Ποιες είναι οι... αγαπημένες του

Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ένα όνομα, αμέτρητα γκολ. Ενας κυνικός εκτελεστής. Ενας κατά συρροή «δολοφόνος». Μια παραγωγή μηχανής γκολ, βαθμών, νικών. Ενας ορκισμένος δημιουργός απίθανων ρεκόρ. Στα 34 του χρόνια. Ασταμάτητος. Ολοένα και καλύτερος. Και φυσικά, ο μοναδικός σέντερ φορ στην ιστορία του Ολυμπιακού που έχει σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ολες, εκτός από μία.

Κόντρα στον ΟΦΗ, ο Μαροκινός σέντερ φορ έκλεισε τη μία από τις δύο «εκκρεμότητες» που είχε. Μπορεί το πρώτο γκολ να του το ακύρωσε το VAR, αλλά το δεύτερο ήταν όλο δικό του. Κι ας χρειάστηκε να το… αρπάξει από τον Ρούμπεν Σεμέδο. Η λίστα των «θυμάτων» μεγάλων. Ναι, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν (έως την Κυριακή) μόλις μία από τις δύο που δεν είχε βάλει στο τεφτέρι του. Η κεφαλιά του 68ου λεπτού «έσπασε» την «κακοδαιμονία». Με τον Ελ Αραμπί να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα του ΟΦΗ μετά από 5 παιχνίδια σε κανονική διάρκεια και Play off και αφού είχαν προηγηθεί δύο ασίστ. Φτάνοντας, έτσι τα 16 γκολ και τις 2 ασίστ σε συνολικά 19 αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν. Η σούμα του 1,5 χρόνου που βρίσκεται στον Ολυμπιακό είναι άνευ προηγουμένου: 77 ματς, 44 γκολ, 10 ασίστ, 1 γκολ/ασίστ ανά 99 λεπτά! Σε όλες τις διοργανώσεις.

Πόσες ομάδες έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να γίνουν θύματα του Ελ Αραμπί; Οι 14 από τις 15 που τον έχουν αντιμετωπίσει. Μόνο μία έχει καταφέρει να γλιτώσει. Και θα γλιτώσει τουλάχιστον έως του… χρόνου. Ο Απόλλων Σμύρνης. Τον οποίο ο 34χρονος φορ αντιμετώπισε μόνο στον πρώτο γύρο (σ.σ. 2-0, με δύο γκολ του Χασάν).

«Αγαπημένη» ομάδα του «εκτελεστή» του Ολυμπιακού είναι η Λαμία, κόντρα στην οποία έχει 5 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 3 παιχνίδια. Από 4 γκολ έχει σκοράρει κόντρα σε Παναιτωλικό και Βόλο. ΑΕΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και Λάρισα τον έχουν δει να σκοράρει εναντίον τους από τρεις φορές. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Αρης και Πανιώνιος έχουν βρεθεί από δύο φορές στη… λίστα του κορυφαίου επιθετικού του πρωταθλήματος, ο οποίος έχει ένα γκολ κόντρα σε ΟΦΗ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα.

Και όλα αυτά, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται μόλις στην 21η αγωνιστική και με ακόμη 15 παιχνίδια να απομένουν έως το τέλος του μαραθωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ