Ρέαμπτσιουκ : «Tεράστιος σύλλογος η Πόρτο, αλλά έπρεπε να σκεφτώ επαγγελματικά»

Ρέαμπτσιουκ : «Tεράστιος σύλλογος η Πόρτο, αλλά έπρεπε να σκεφτώ επαγγελματικά»

Ο Μολδαβός μπακ μίλησε στην O Jogo και εξήγησε γιατί προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Πόρτο.

Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ μπορεί να αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αλλά συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία.

Ο Μολδαβός μπακ των Πειραιωτών παραχώρησε δηλώσεις στην O Jogo και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει «όχι» στην Πόρτο και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σκέφτηκε επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά γι’ αυτό και επέλεξε τους Πειραιώτες.

«Η Πόρτο είναι ένα τεράστιος σύλλογος, αλλά έπρεπε να σκεφτώ επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έκλεισα καμία πόρτα. Εάν το έκανε η Πόρτο, δεν το γνωρίζω. Εάν αποφάσιζα να αγωνιστώ στην Πόρτο, θα έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν και ένιωθα έτοιμος για ένα βήμα μπροστά».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρέαμπτσιουκ πριν έρθει στο μεγάλο λιμάνι αγωνιζόταν στην Πάσος Φερέιρα, ενώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει ήδη αγωνιστεί σε 8 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οταν οι Πειραιώτες έκαναν κίνηση για την απόκτησή του, η Πόρτο μπήκε σφήνα και προσπάθησε να τον «κλέψει», αλλά ο Μολδαβός μπακ προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ